Europa League: Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ σε Ιταλία και Λευκορωσία

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 10:31
UPD:10:37
REUTERS/Phil Noble
A- A A+

Τέσσερα 24ωρα μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στην Super League, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ευρώπη.

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες θα έχουν πολύ δύσκολες αποστολές σήμερα το βράδυ κόντρα σε Μίλαν και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αντίστοιχα, για την 2η αγωνιστική του 6ου και 12ου ομίλου.

Σαφώς το πιο δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός, που ρίχνεται πρώτος στη μάχη (19:55) απέναντι στην Μίλαν. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Μπέτις και τη νίκη των «ροσονέρι» στο Λουξεμβούργο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι έχει να κάνει με το στόχο των «ερυθρόλευκων» στο «Σαν Σίρο», που δεν είναι άλλος από την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να...ανοίξει το ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Χριστοδουλόπουλο, Μπουχαλάκη, Ελαμπντεταλουΐ, ενώ πήρε μαζί του τον Γιάγια Τουρέ, που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει.

           Για τη νίκη στην Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στο Καραϊσκάκη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ εναντίον της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (22:00) στην Λευκορωσία.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα τη νίκη, που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται απαραίτητα να φύγει αήττητη από το Μινσκ, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την ήττα από την Τσέλσι στην Τούμπα.

Η ΜΠΑΤΕ, άλλωστε, είναι η βασική αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης, εάν ληφθεί υπόψη το πιθανότερο σενάριο που θέλει την Τσέλσι να κατακτά την πρωτιά του γκρουπ.

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκιου, ο οποίος αναμένεται να κάνει μία δύο αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις