CNN Turk: Σε ανύπαρκτη είδηση στηρίχθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος

Για τα περί προώθησης του Πρωτοκόλλου Τουρκίας - Ε.Ε. στην τουρκική εθνοσυνέλευση
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2006 13:23
A- A A+

Το CNN Turk διέψευσε ότι μετέδωσε την πληροφορία σύμφωνα με την οποία η τουρκική κυβέρνηση προωθεί το πρωτόκολλο Τουρκίας - Ε.Ε. για έγκριση στην τουρκική εθνοσυνέλευση - πληροφορία στην οποία στηρίχθηκε προχτεσινή δήλωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αυτό αναφέρει το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk στην ιστοσελίδα του.

«Βασιζόμενος σε ανύπαρκτη είδηση, ο ελληνοκύπριος ηγέτης Τάσος Παπαδόπουλος, έκανε δήλωση σχετικά με το Πρωτόκολλο Τουρκίας - Ε.Ε.», μετέδωσε σήμερα το τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι.

Όπως υπογραμμίστηκε, «η ελληνοκυπριακή διοίκηση ζει την αγωνία μίας είδησης που αποδίδεται στο CNN Turk, αλλά δεν έχει μεταδοθεί ποτέ. Σύμφωνα με την είδηση αυτή, η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, προωθεί στην εθνοσυνέλευση το πρωτόκολλο Ε.Ε. Τουρκίας».

Το κανάλι αναφέρει επίσης ότι «ο ηγέτης της Ελληνοκυπριακής διοίκησης, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και είπε, ότι προκαλεί ικανοποίηση η απόφαση αυτή της τουρκικής κυβέρνησης».

Και ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών, Ναμίκ Ταν, δήλωσε χθες πως «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», οι πληροφορίες περί προώθησης του Πρωτοκόλλου στην τουρκική εθνοσυνέλευση http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/05/31/1197777.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή