Τζόνσον εναντίον Μέι και... τούμπαλιν

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 21:15
UPD:21:20
REUTERS/POOL New
A- A A+

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Τερέζα Μέι την ομιλία του Μπόρις Τζόνσον στο ετήσιο συνέδριο των Τόρις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο Μπόρις πάντα δίνει ένα ωραίο σόου, αλλά αυτό που μετράει για τους ανθρώπους είναι τι τους προσφέρουμε, όσον αφορά τα πράγματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο «Sky News».

Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές ως προς το σχέδιο «Τσέκερς», το οποίο αποτελεί την πρόταση του Λονδίνου προς τις Βρυξέλλες για την επόμενη ημέρα του Brexit.

EURONEWS

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και σφοδρός επικριτικής της Μέι να καταστεί ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, η ίδια απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

«Το θέμα δεν αφορά τις δουλειές των πολιτικών, αλλά τις δουλειές των ανθρώπων στη χώρα μας, το θέμα είναι να προστατεύσουμε αυτές τις θέσεις εργασίας στο μέλλον» έσπευσε να σχολιάσει.

Νωρίτερα, ο Τζόνσον άσκησε δριμεία κριτική στο σχέδιο «Τσέκερς», κάνοντας λόγο για «απάτη» και επικρίνοντας τις επιλογές της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή