Έξι στα έξι ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 19:35
UPD:19:40
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Δεν χάνει ούτε με τα... δεύτερα ο Παναθηναϊκός!

Με 11 Έλληνες στην αρχική ενδεκάδα και τον Μακέντα να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει ένα ακόμη πανέμορφο γκολ (προηγήθηκε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και μπήκε με το... δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Δώνης στο αρχικό σχήμα (άφησε 10 βασικούς εκτός αποστολής) δεν επηρέασαν τον «τριφύλλι» που πέτυχε την 6η σερί του νίκη σε ισάριθμα ματς από την έναρξη της σεζόν και πάει με τρομερή ψυχολογία στην Τρίπολη, όπου το Σάββατο θα δώσει τον έκτο του αγώνα στην Super League κόντρα στον Αστέρα.

Στην Αθήνα έμειναν για διάφορους λόγους οι Διούδης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκης, ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν επηρεάστηκαν και μετά από μία μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ανέβασαν... στροφές και με το εξαιρετικό γκολ του Μακέντρα στο 84΄ έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του Παναιτωλικού.
 
Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 19΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο ανέτρεψε τον Βέργο και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάικος, αλλά ο Γιαννακόπουλος έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν.

Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει το ίδιο και στο 84΄, στο ιδανικό τελείωμα του Ιταλού από σέντρα του Αποστολάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις