Εγκαινιάζεται την Πέμπτη η νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 18:10
UPD:18:13
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης, το εμβληματικό κτήριο που δεσπόζει στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, εγκαινιάζεται την Πέμπτη, στις 8 το βράδυ.

Η βραδιά θα ανοίξει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Αθηναίων και θα ολοκληρωθεί με dj party, που θα επιμεληθούν ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Μετά το επίσημο άνοιγμα της Αγοράς, θα ακολουθήσει διήμερη γιορτή κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στις 5 και 6 Οκτωβρίου, με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με κύριους πρωταγωνιστές το κοινό, τα νέα καταστήματα, καθώς και τους κοινωνικούς φορείς που φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται στην Αγορά.

Σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, τα οκτώ νέα καταστήματα που αρχίζουν να λειτουργούν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, μαζί με τους χώρους έκθεσης και φιλοξενίας δράσεων πολιτισμού και το δημοφιλές ΚΕΠ, δημιουργούν έναν νέο πόλο έλξης για την Κυψέλη και φιλοδοξούν να ενεργοποιήσουν επιχειρηματικά και πολιτιστικά ολόκληρη την περιοχή. Στη νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης «εφαρμόζεται ένα καινοτόμο, συμμετοχικό και μη κερδοσκοπικό μοντέλο συνεργασίας φορέων κοινωνικής οικονομίας, με συν-διαχειριστή το Impact Hub Athens, καθιστώντας την ως την πρώτη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή