Αντιπαράθεση Αθανασάκη - Ρουσόπουλου για τη «στοχοποίηση»

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2006 20:31
A- A A+

Απαράδεκτη, επικίνδυνη και αντιδημοκρατική, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης τη θεωρία περί στοχοποίησης του Υπουργού Πολιτισμού που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, για τη βομβιστική επίθεση κατά του Γ. Βουλγαράκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/05/31/1197738.htm .

Οπως δήλωσε ο κ. Αθανασάκης, αφορμή για τη δήλωσή του ήταν η απάντηση που έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση αν μεταξύ εκείνων που συνέβαλαν στη στοχοποίηση του κ. Βουλγαράκη είναι και τα πολιτικά κόμματα.

Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ρουσόπουλος, όχι μόνο δεν απάντησε αρνητικά αλλά άφησε το θέμα ανοιχτό.

Ο κ. Αθανασάκης τόνισε ότι και μόνο η σκέψη να συνδυάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη δημοσιογραφική κριτική ή την κριτική των κομμάτων, με την τρομοκρατική δράση, προσφέρει άλλοθι στους τρομοκράτες.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι κανένας σε αυτόν τον τόπο δεν θα φιμωθεί, ούτε ο Τύπος, ούτε τα πολιτικά κόμματα. Και σε κάθε περίπτωση δεν θα φιμωθεί το ΠΑΣΟΚ, είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει κανέναν όταν επισείει ανύπαρκτους κινδύνους φίμωσης του Τύπου και αυτοαναγορεύεται σε υπερασπιστή του. Δεν φάνηκε καθόλου ανεκτικό όταν -μόλις πρόσφατα- αντιμετώπισε τη δημοσιογραφική κριτική ως «επίθεση με προφανή στόχο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», ούτε όταν κατήγγειλε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό ως "όχημα" εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων», σχολίασε ο κ. Ρουσόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή