Ανακοινώνεται σήμερα ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Αθήνα

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2006 10:17
A- A A+

Τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Αθηναίων http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/06/02/1198515.htm θα ανακοινώσει σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Συνδιάσκεψη για την Αυτοδιοίκηση –τις εργασίες της οποίας θα ανοίξει με ομιλία του ο κ. Παπανδρέου- πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μετά την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Συνδιασκέψεων που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα.

Επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ είναι η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει ευρύτερο χώρο διαλόγου και διαβούλευσης. Για τον σκοπό αυτό, στη Συνδιάσκεψη συμμετέχουν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, οι υποψήφιοι νομάρχες και δήμαρχοι που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, οι γραμματείς, οι αναπληρωτές γραμματείς και οι υπεύθυνοι Αυτοδιοίκησης των Περιφερειακών Επιτροπών.

Μετέχουν επίσης, οι Συντονιστές και αναπληρωτές Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, τα μέλη των Περιφερειακών Επιτροπών και των Νομαρχιακών Επιτροπών της Αττικής, τα μέλη των Τομέων του Κινήματος, η Επιτροπή Έμπνευσης και Διαλόγου για τη Νέα Γενιά και τα πενταμελή Συντονιστικά της Αττικής, το ΙΣΤΑΜΕ, το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, η ΚΕΔΚΕ - ΕΝΑΕ, τα Επιμελητήρια, εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση, και συνδικαλιστικοί φορείς από το χώρο της Παιδείας και της Κοινωνικής Πολιτικής.

Θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Γραμματέως του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, του Θεόδωρου Πάγκαλου, υπεύθυνου του Τομέα Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης, του Κώστα Καρτάλη, Προέδρου του ΙΣΤΑΜΕ, και του Αλέξη Κόκκου, Προέδρου του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης.

Οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για την Αυτοδιοίκηση, θα συνεχιστούν αμέσως μετά, σε τρεις Ομάδες Διαλόγου, με θέματα :

1. Πλαίσιο θέσεων για την Αυτοδιοίκηση, την Αποκέντρωση και την Δημόσια Διοίκηση.

2. Τοπική Αυτοδιοίκηση - Αποκέντρωση στην Παιδεία και την Κοινωνική Πολιτική.

3.Κατευθύνσεις Περιφερειακής Ανάπτυξης : Θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Τοπικής Επιχειρηματικότητας, Προστασίας του Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Ανασυγκρότησης της υπαίθρου και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, Νησιωτικών, Πολιτικών και Ακτοπλοΐας.

Αύριο (Σάββατο), θα παρουσιαστούν στην Ολομέλεια της Συνδιάσκεψης, τα συμπεράσματα των Ομάδων Διάλογου. Την παρουσίαση των συμπερασμάτων θα ακολουθήσουν ομιλίες της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Γραμματέως του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, του Θεόδωρου Πάγκαλου, υπεύθυνου του Τομέα Αυτοδιοίκησης. και Δημόσιας Διοίκησης του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, και του Αλέκου Παπαδόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Εκλογικών Διαδικασιών του Κινήματος.

Τις εργασίες της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης θα κλείσει με ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή