Πρώτο τρίποντο για Πανιώνιο, χωρίς βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 18:37
UPD:19:13
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ VLACHOS DIM
A- A A+

Με ηγέτη τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League και άφησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς βαθμό.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση κι έπεισαν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για ακόμη καλύτερη πορεία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, καθώς έλειπε η έμπνευση και η ατομική ενέργεια που θα προβλημάτιζε την αντίπαλη άμυνα.

Αντίθετα, ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να προηγηθεί στο 37΄, όταν ο Μασούρας αριστερά σέντραρε και ο Ντουρμισάι εκτέλεσε με τη μία για το 0-1.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 43΄, όταν ο Σπιριντόνοβιτς με ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ο Χουάντερσον βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κι ενώ ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει, ο αγώνας ουσιαστικά «κλείδωσε» μόλις από το 50ό λεπτό, όταν στη σέντρα του Τσιλούλη από δεξιά ο Ντουρμισάι με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις