Όλα τα φώτα στο ντέρμπι του Φαλήρου

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 12:49
UPD:15:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
A- A A+

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Super League μετά από εκείνο των «Δικεφάλων» την περασμένη Κυριακή, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 5ης αγωνιστικής

Έχοντας νικήσει την ΑΕΚ πριν από μία εβδομάδα, η μακεδονική ομάδα θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και αν τα καταφέρει, θα έχει πείσει ότι είναι φαβορί για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει όπλο την ομοιογένεια, σε πλήρη αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που δημιουργούν μια νέα ομάδα, αλλά ένα ζητούμενο είναι η κόπωση των παικτών του από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε πολλούς βασικούς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με τον Πέδρο Μαρτίνς που παρέταξε τη δεύτερη ενδεκάδα του απέναντι στον Λεβαδειακό, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα είναι βασικοί, όπως οι Τουρέ, Γκιγιέρμε κι ενδεχομένως οι Νάτχο, Ναουέλ. 

Ως προς τον Άρη, που εντυπωσιάζει με ποιοτικό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα, υποδέχεται τον και φέτος πολύ δυνατό Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος, που μαζί με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί τον Ολυμπιακό, θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας από τον Λεβαδειακό, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι χωρίς ακλόνητο φαβορί αναμετρήσεις της Λάρισας (ΑΕΛ-Παναιτωλικός), της Ριζούπολης (Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος) και της Φθιώτιδας (Λαμία-Ξάνθη).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/9):

  • Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος (16:00, ΕΡΤ-1)
  • Λεβαδειακός-Ατρόμητος (18:15, NOVA)
  • Άρης-Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΕΡΤ-1)
  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30, NOVA)  

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις