Πολ Άλεν και Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ενδιαφέρονται για την Τσέλσι

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 13:02
UPD:15:02
EPA/ANDY RAIN
A- A A+

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σκέφτεται πια πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Τσέλσι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας φέρεται έντονα δυσαρεστημένος με τη βρετανική κυβέρνηση, που ουσιαστικά «πάγωσε» την ανανέωση ή την έκδοση νέας βίζας σε Ρώσους επιχειρηματίες, μέχρι να αποδείξουν την προέλευση του πλούτου τους.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» αξιοποίησε τις εβραϊκές ρίζες του και κατάφερε να εκδώσει διαβατήριο του Ισραήλ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως έχουν επιλυθεί και τα προβλήματά του με τη βρετανική κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με τον Πρόεδρο της Ρωσίας και προσωπικό φίλο του, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο 51χρονος Αμπράμοβιτς απευθύνθηκε στην αμερικανική τράπεζα «Raine Group», ώστε να λειτουργήσει συμβουλευτικά στην πιθανότητα μερικής ή ολικής πώλησης του συλλόγου.

Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν τον Πολ Αλεν, ιδιοκτήτη των Πόρτλαντ Τρέιλμπλέιζερς στο NBA, των Seattle Swahawks στο NFL και συνιδρυτή των Windows με τον Μπιλ Γκέιτς, ως πιθανό υποψήφιο για την αγορά της Τσέλσι, ενώ ενδιαφέρον έχει επιδείξει και ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο Άλεν έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Πίνι Ζάχαβι, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την φιλική του σχέση με τον Αμπράμοβιτς και να βολιδοσκοπήσει ξανά τις προθέσεις του Ρώσου μεγιστάνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις