Προσφυγή Χριστοδουλόπουλου κατά της ΑΕΚ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 12:50
UPD:14:43
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε στην... αντεπίθεση εις βάρος της προηγούμενης ομάδας του, της ΑΕΚ.

Ο διεθνής επιθετικός κατέθεσε προσφυγή κατά της Ένωσης και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη εβδομάδα το πρωτάθλημα θα μπει στους ρυθμούς του ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με την πειραϊκή ομάδα, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Επιπροσθέτως, για τις 9 Οκτωβρίου έχει οριστεί να συζητηθεί η έφεση της ΑΕΚ κατά των Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού, όπως και η έφεση των «ερυθρολεύκων» για το θέμα της αποζημίωσης.

Ο Χριστοδουλόπουλος θεωρεί ότι η Ένωση του οφείλει κάποιο ποσό, που ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διεκδικεί ως παρανόμως παρακρατηθέν, αφού όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται πρόστιμο που του είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάιο, για δηλώσεις περί απειλών.

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ», είχε δηλώσει τότε ο Χριστοδουλόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις