Μπάσκετ: Στον ουρανό του ΟΑΚΑ ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 21:32
UPD:21:36
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το λάβαρο του ιστορικού παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, βρίσκεται από σήμερα στον ουρανό του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά απότισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, αφήνοντας στη θέση του στα VIP από ένα λουλούδι μπροστά στο πορτραίτο του που είχε τοποθετηθεί εκεί.

Συγκινημένος ο αδελφός του, Θανάσης, είπε μιλώντας στο κοινό: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο για την παρουσία σας. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον αδερφό μου. Ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν από το εξωτερικό για να τιμήσουν τον αδερφό μου. Κάθε Παναθηναϊκός πρέπει να είναι υπερήφανος που ακολουθεί την Παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο στο παλικάρι εκεί πάνω».

Ο γιος του εκλιπόντα, Δημήτρης, πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τρεις ομάδες που ήρθαν και σε εσάς προσωπικά που τιμάτε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και τον Ερασιτέχνη σύσσωμο, έστω και μετα θάνατον, θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια το λάβαρο πήρε τη θέση του ψηλά στο ΟΑΚΑ. Στις κερκίδες πίσω από τη γραμματεία αποκαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό κορεό, το οποίο απεικονίζει τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου και δίπλα του μεγάλες στιγμές από τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, το διάστημα της θητείας του στο «τριφύλλι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις