Οι καλύτερες ιστορίες των Ζαγκόρ, Ντύλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ

Από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 08:00

Ζαγκόρ, Ντύλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ κυκλοφορούν πλέον σε πολυτελή κόμικς άλμπουμ, με επιλογή από τις καλύτερες ιστορίες τους

A- A A+

Τέσσερις νέες εκδόσεις graphic novels, σε μια νέα σειρά που έχει φιλοδοξία να προσφέρει και να γνωρίσει στους Έλληνες αναγνώστες μερικά από τα καλύτερα  έργα της παγκόσμιας κόμικς σκηνής, κυκλοφορούν σε επιλεγμένα σημεία, βιβλιοπωλεία και κομιξάδικα από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως, που αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων Ανεμοδουρά με αφετηρία το 1948 - ’49.

Οι αγαπημένοι κόμικς ήρωες Ζαγκόρ, Ντύλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ κυκλοφορούν πλέον σε πολυτελή κόμικς άλμπουμ, με επιλογή από τις καλύτερες ιστορίες τους.

«Παρότι πολλοί υποστηρίζουν ότι “το χαρτί αργοπεθαίνει”, πιστεύουμε πραγματικά ότι το κλειδί για αυτή τη νέα εποχή εκδόσεων είναι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Η παγκόσμια τάση είναι η εφημερίδα να γίνεται περιοδικό και το περιοδικό βιβλίο αλλά και η εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο. Με αυτή τη λογική και εμείς, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε έκδοση των ηρώων μας, μερικοί από τους oποίους εκδίδονται από τις αρχές του ’70 στην Ελλάδα, σε μορφή graphic novel, δηλαδή αυτοτελών ιστοριών, σε πολυτελείς εκδόσεις. Όσοι αγαπήσανε και μεγάλωσαν με τους ήρωες αυτούς -Ζαγκόρ, Ντύλαν Ντογκ, Μίστερ Νο και Τεξ- θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μερικές από τις καλύτερες ιστορίες τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα τις λατρέψουν!», μας είπε ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς.

Ζαγκόρ  - Η Δικαιοσύνη Του Περιπλανώμενου Φίτζι

Ο θρυλικός ήρωας των κόμικς Ζαγκόρ είναι ένα είδος φρουρού και απονεμητή του δικαίου, που απεχθάνεται την αδικία και που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των αδυνάτων και των καταπιεσμένων, ανεξαρτήτου χρώματος ή φυλής.

Ντύλαν Ντογκ - Η Ιστορία Του Ντύλαν Ντογκ

Ο φανταστικός κόμικς χαρακτήρας Ντύλαν Ντογκ είναι ο πιο διάσημος ερευνητής του ανεξήγητου, του μεταφυσικού, του παραφυσικού και του εφιάλτη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μίστερ Νο - Το Σπίτι Του Σατανά

Ο φανταστικός χαρακτήρας Μίστερ Νο, είναι ένας βετεράνος, που κουρασμένος από τα λάθη του πολέμου, απογοητευμένος από τη βία του κόσμου και εντελώς ανίκανος να προσαρμοστεί σε μια φυσιολογική ζωή, αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Μανάους της Βραζιλίας για να ζήσει τη ζωή του με τον δικό του ελεύθερο, αντισυμβατικό τρόπο.


Τεξ - Άντρες Σε Φυγή

Ο ρέιντζερ Τεξ Ουίλερ είναι ο τολμηρός και ακέραιος καουμπόι, ο κλασσικός ήρωας που υπερασπίζεται τους αδυνάτους και τους καταπιεσμένους στα αχανή και έρημα τοπία της Άγριας Δύσης.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς