Η ΑΕΛ παρουσίασε τον Φέστα

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 23:22
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε επίσημα στον Τύπο το νέο προπονητή των «βυσσινί», Τζανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στη θεσσαλική πρωτεύουσα και αποκάλυψε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί φίλοι του, μεταξύ των οποίων ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να προπονήσω την ομάδα και να γνωρίσω τους παίκτες, ώστε να τους βοηθήσω να αυξήσουν την απόδοσή τους», είπε ο Φέστα.

Αναφορικά με τους στόχους του, δήλωσε: «Είμαι μαχητής. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον για να βελτιώσουν οι ποδοσφαιριστές τις ικανότητές τους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Βέβαια, θέλω να μεταφέρω τον ενθουσιασμό και την ενέργειά μου στους παίκτες για την αναμέτρηση του Σαββάτου».

Ερωτηθείς τι γνωρίζει για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, απάντησε πως η ΑΕΛ «είναι ένας καλός σύλλογος, με καλή ιστορία. Έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχω φίλους που έχουν αγωνιστεί σε αυτό, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις