29 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 14:53
UPD:17:05
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Είκοσι εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης (26 Σεπτεμβρίου 1989) από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. έπεσε νεκρός από πυρά στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του στο twitter, η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, ανέφερε: «29 χρόνια μετά, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Οι αγώνες σου απέναντι στο διχασμό και το μίσος και σήμερα επίκαιροι».

Ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας, δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία στο Facebook, συνοδεύοντας τη με τη φράση «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

Σε δική του ανάρτηση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το μήνυμα του Παύλου για διαρκή εκσυγχρονισμό, εμβάθυνση της Δημοκρατίας, αλλά και μετριοπάθειας στην πολιτική ζωή, παραμένει ζωντανό. Είναι ζωντανή η πίστη του στην Ευρώπη, οι ριζοσπαστικές απόψεις του για τη σύνδεση των κομμάτων με τους πολίτες στους οποίους πρέπει να λέγεται πάντα η αλήθεια. Οπως είναι ζωντανές και οι μάχες του να ξεφύγει η πατρίδα μας οριστικά από το τραύμα του διχασμού που στιγμάτισε τη χώρα μας».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή