Ενόχληση στη FIFA για την απουσία Ρονάλντο - Μέσι

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 12:56
UPD:12:58
REUTERS/JOHN SIBLEY

«Δυσφημούν το ποδόσφαιρο, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Πληγώνουν πρώτα το άθλημα και μετά τους εαυτούς τους» δήλωσε εκπρόσωπος της FIFA, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca».

A- A A+

Η απουσία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι από το γκαλά «The Best FIFA Football Awards», που κατέληξε με τη βράβευση του Λούκα Μόντριτς ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2018, προκάλεσε αίσθηση και σχολιάστηκε.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά των δύο άσων, ενώ ο Φάμπιο Καπέλο στηλίτευσε την απουσία τους.

«Δυσφημούν το ποδόσφαιρο, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Πληγώνουν πρώτα το άθλημα και μετά τους εαυτούς τους» δήλωσε εκπρόσωπος της FIFA, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Marca».

Ο διάσημος Ιταλός τεχνικός, από την πλευρά του, μιλώντας στην κρατική ισπανική τηλεόραση έκανε λόγο για «έλλειψη σεβασμού. Πρέπει να είσαι εκεί και όταν κερδίζεις και όταν χάνεις. Δεν ήταν σωστή η στάση τους και σίγουρα θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τη FIFA και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την τελετή».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις