Ο Χασάν έστειλε τον Ολυμπιακό μόνο στην κορυφή

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 21:36
UPD:21:39
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη φωτιά για 92 λεπτά στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Χασάν, με το «παρθενικό» γκολ του στα «ερυθρόλευκα» έγραψε το 0-1 και έστειλε την ομάδα του μόνη στην κορυφή.

Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Κούρντι (χέρι) σε γύρισμα του Φορτούνη από αριστερά, ενώ στο 12΄ ο Ποντένσε ενήργησε εγωιστικά, καθώς μετά το μεγάλο λάθος του Μπανανά επέλεξε να τελειώσει μόνος τη φάση με ένα «άψυχο» σουτ, ενώ δεξιά του βρισκόταν ολομόναχος ο Φετφατζίδης.

Στο 20΄ ο Ελαμπντελαουί γύρισε στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Φετφατζίδης σούταρε άστοχα, ενώ στο 21΄ και το 22΄ τα σουτ του Μασούρα έφυγαν άουτ.

Ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία στο 29΄, όταν ο Φορτούνης έδωσε στον Γκερέρο, ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μανοΐλοβιτς, στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ξεκίνησε με ευκαιρία (49΄), σε φάση που ο Μασούρας γύρισε από αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Βούκοβιτς και στρώθηκε στον Κόρμπο, αλλά ο Γιαννιώτης τον νίκησε.

Η πειραϊκή συνέχιζε να είναι μέτρια και να δίνει δικαιώματα, ενώ στο 63΄ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μασούρα με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, σε φάση που ο Έλληνας παίκτης καλυπτόταν από τους αμυντικούς.

Ο Μαρτίνς προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα», πέρασε Νάτχο, Χασάν και Χριστοδουλόπουλο κάνοντας πολύ επιθετική την ομάδα του και αλλάζοντας σχηματισμό σε 4-4-2 (από 4-2-3-1), για να δικαιωθεί τελικά με το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο 90΄+2, όταν ο Αιγύπτιος σκόραρε με κεφαλιά στη σέντρα του Ελαμπντελαουί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις