Γρ. Βαλλιανάτος: Ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 09:22
UPD:10:33
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

«Ο Ζακ δεν μπήκε (στο κοσμηματοπωλείο) για να κλέψει, αλλά για να προστατευθεί» αναφέρει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε ανάρτησή του στο Facebook, για το αιματηρό περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή στην Ομόνοια.

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί "ο επίδοξος ληστής" για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει» γράφει ο κ. Βαλλιανάτος στην ανάρτησή του προσθέτοντας: «O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια! (και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του 33χρονου, ενδεχομένως να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα Δευτέρα. Οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα εις βάρος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, ο οποίος σε βίντεο απαθανατίζεται να ξυλοκοπεί άγρια τον 33χρονο. Οι αρχές αναζητούν και ένα δεύτερο άτομο, το οποίο επίσης απεικονίζεται να βιαιοπραγεί εναντίον του θύματος.

Παράλληλα εξετάζεται ένα μαχαίρι, που - σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει πάνω του αποτυπώματα του 33χρονου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή