Κίνα και... τέλος η σεζόν για τον Μάρεϊ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 16:42
UPD:16:43
REUTERS/ALY SONG
A- A A+

Τη συμμετοχή του στα δύο τουρνουά που ακολουθούν τις προσεχείς εβδομάδες στην Κίνα (Σενζέν και Πεκίνο) επιβεβαίωσε ο Άντι Μάρεϊ.

Με αυτά, όπως αναφέρει και ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο facebook, θα κλείσει το 2018 έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Open της Μελβούρνης στις αρχές του 2019.

Ο Σκωτσέζος τενίστας, πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, επέστρεψε στην... δράση τον περασμένο Ιούνιο, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο ισχίο, κι από τότε έχει παίξει σε 9 ανταγωνιστικά τουρνουά μέσα στο 2018.

«Την εβδομάδα που έρχεται και αυτή που ακολουθεί μετά θα συμμετάσχω στην Σενζέν και μετά στο Πεκίνο, ενώ δεν θα λάβω μέρος στα τελευταία τουρνουά masters (σ.σ Σανγκάη, Παρίσι)» αναφέρει ο Μάρεϊ και συνεχίζει:

«Χρειάζομαι πολλή προπόνηση και ανανέωση για να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν του 2019 και να μπορέσω να είμαι ανταγωνιστικός στα κορυφαία τουρνουά που θα ακολουθήσουν.»

Ο Μάρεϊ αποκλείστηκε από το Wimbledon, ενώ ηττήθηκε στον Β΄ γύρο του US Open τον περασμένο μήνα. «Περιμένω με αγωνία να μπω ξανά σε σκληρές προπονήσεις για να βελτιώσω αρκετά πράγματα.

Οι τελευταίοι μήνες μου πρόσφεραν αρκετά θετικά στοιχεία και νομίζω ότι έκανα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της αποθεραπείας μου μετά την επέμβαση στο ισχίο μου», κατέληξε ο έμπειρος τενίστας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις