Ψηφίστηκε η αύξηση του ΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 10 εκ. ευρώ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 15:43
UPD:15:44
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 10 εκ. ευρώ.

Στα γραφεία της εταιρείας βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, όχι, όμως και από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, «θολώνοντας» ακόμη περισσότερο το τοπίο αναφορικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Το... μπαλάκι περνά, πλέον στην πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος καλείται να βάλει το ποσό που προαναφέρθηκε, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει εάν η αθηναϊκή ομάδα θα περάσει στα χέρια της PANASIA ή, θα παραμείνει στον Γιάννη Αλαφούζο... μέχρι νεοτέρας.

Παρόντες στη ΓΣ ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, εκπροσωπώντας την πλευρά του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναγιώτης Μπόμης που εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης εκ μέρους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. 

Η αλλαγή που παρατηρήθηκε στην ΑΜΚ έχει να κάνει με το χρόνο που θα ολοκληρωθεί, δηλαδή, αντί για τρεις μήνες αυξήθηκε κατά έναν ακόμη, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία για τον Παϊρόζ Πιεκγμπονσάντ και την εταιρεία που εκπροσωπεί. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις