Π. Ρήγας: Η συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 17:26
UPD:17:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖ
A- A A+

Η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο είναι συγκεκριμένη και υλοποιείται με τον καλύτερο και τον πιο έντιμο τρόπο, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σημειώνοντας πως αυτή προέβλεπε «να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία, -πράγμα που καταφέραμε-, καθώς και να υπάρχει οικονομική ανάπτυξη».

«Προφανώς έχουμε διαφορές και διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες», ανέφερε ο κ. Ρήγας, προσθέτοντας ότι «αυτό ήταν και παραμένει ένα πολύ μεγάλο πείραμα, το οποίο πρέπει να αξιολογηθεί. Σε μια δύσκολη περίοδο και από μια πολύ διαφορετική πολιτική αφετηρία καταφέραμε ένα πολύ βασικό στόχο».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζοντας ότι λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα χρόνων.

«Ένα πρόβλημα για το οποίο άλλοι είχαν την ευθύνη, εκείνοι που σήμερα προσποιούνται ότι δεν θυμούνται προηγούμενες θέσεις τους. Η συμφωνία βοηθά την οικονομική ανάπτυξη της Μακεδονίας και διαμορφώνει τοπίο ειρηνικής συνύπαρξης σε μια ταραγμένη περιοχή. Εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας μας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως «η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή και εκεί θα πάρουν θέση όλοι οι βουλευτές. Υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή