«Όχι» Πόλγκα στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε με Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2006 12:37
UPD:13:03
A- A A+

Αρνητική ήταν απάντηση του βραζιλιάνου αμυντικού, ¶ντερσον Πόλγκα, στην πρόταση του Ολυμπιακού. Ο κεντρικός αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για άλλα τρία χρόνια, απορρίπτοντας την πρόταση των «ερυθρολεύκων» ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στον χιλιανό Κοντρέρας της Θέλτα, τον καμερουνέζο Ριγκομπέρντ Σονγκ, που αγωνίζεται στη Γαλατά Σαράι, στον γκανέζο Σάμουελ Κουφούρ της Ρόμα και τον τυνήσιο Σαϊντί της Φέγενορντ, ο οποίος πέρυσι είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ιταλική Λέτσε.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2006 - 2007 http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=21043 .

Εξάλλου, πρόταση ύψους 13 εκατ. ευρώ της Αρσεναλ για τον Γιάγια Τουρέ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλεξανδρής. Όπως είπε, ο Ολυμπιακός την απέρριψε, μεταθέτοντας ενδεχόμενη συζήτησή της μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας, προσδοκώντας σε μία καλή εμφάνιση του Τουρέ με τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις