Ισοπαλία στα «Πηγάδια» για Ξάνθη και Παναιτωλικό

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 19:16
UPD:19:22
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε ο αγώνας Ξάνθη-Παναιτωλικός στην ακριτική πόλη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόλις στo 4ο λεπτό δημιουργήθηκε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άργκους άφησε την μπάλα να περάσει, ο Γέντρισεκ μπήκε στη φάση αλλά καθυστέρησε να φέρει την μπάλα στο αριστερό, το σουτ κακό και χάθηκε η ευκαιρία.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ με τον Μοράρ στο 21΄ που αξιοποίησε λάθος του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες. 

Στο 41΄ η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μπαξεβανίδης έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Άργκους και ο Γέντρισεκ, που ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφάρισε στο 42΄.

Στο 56΄ ο Τσοκάνης ακούσια τροφοδότησε εντός περιοχής τον Γέντρισεκ, αυτός έκανε ωραίο σουτ αλλά ο Κυριακίδης απομάκρυνε. Ένα λεπτό αργότερα προσπάθεια του Λισγάρα σταμάτησε στην οριζόντιο δοκό, ύστερα από κεφαλιά του Κασάδο.

H φάση του αγώνα, όμως, σημειώθηκε στο 71΄, όταν από φάουλ του Κοβάσεβιτς η κεφαλιά του Γέντρισεκ ανάγκασε τον Κυριακίδη στην επέμβαση της αναμέτρησης, για να διώξει σε κόρνερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις