Στις 20.00 η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η Δ.Ε.Θ.

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 19:34
UPD:19:47
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Σε έξι κεντρικούς άξονες - οικονομία, θεσμοί, ασφάλεια, παιδεία, διεθνής παρουσία της χώρας και ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών - αναμένεται να εστιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του (8μμ) στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Βασικό μήνυμα της παρουσίας του στη Δ.Ε.Θ. αναμένεται να είναι το «μπορούμε».

Σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναφερθεί σε μείωση φόρων και εισφορών, αλλά και σε μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία, που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που θα εγγυώνται μια καλύτερη ζωή και ευκαιρίες για όλους, ενώ θα παρουσιάσει λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, καθώς και ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης.

Ήδη από το πρωί, κατά την περιήγησή του στα περίπτερα της Δ.Ε.Θ. , ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγειλε σχέδιο ενοποίησης όλων των δομών εξωστρέφειας της χώρας σε μια γενική διεύθυνση στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και σχέδιο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Παράλληλα, είπε ότι η στήριξη της επιχειρηματικότητας θα είναι πρώτη πολιτική προτεραιότητα για τον ίδιο, ενώ δήλωσε πως, εάν εκλεγεί πρωθυπουργός, θα θεσπίσει θέση υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ για θέματα ψηφιακής πολιτικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή