Super League: Αποστολή στο Ηράκλειο για ΠΑΟΚ, εντός Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 12:13
UPD:15:31
REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League.

Παρότι ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι «πρεσβευτές» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διασυλλογικές διοργανώσεις είναι τα φαβορί στις αναμετρήσεις τους, με συγκριτικά πιο δύσκολο έργο να έχει ο ΠΑΟΚ. 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρόβα τζενεράλε των «ερυθρολεύκων» πριν την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με την Μπέτις, για το Europa League την προσεχή Πέμπτη, με την Μπέτις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την ΑΕΚ που φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη χρειάζονται τους βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους, έτσι ώστε να μεταβούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Άμστερνταμ, όπου την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στο Ηράκλειο απέναντι τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει χωρίς βαθμολογική απώλεια, έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, δεδομένου ότι άρχισε το πρωτάθλημα με δύο βαθμούς λιγότερους.

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Πρίγιοβιτς, αλλά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Καρέλη, στο παιχνίδι που θα αποτελέσει τη γενική πρόβα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Τσέλσι για το Europa League.

Με στόχο το «3Χ3», ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό και μπροστά στους φιλάθλους του έχει την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στην κατάταξη.

Ο Παναθηναϊκός των νεαρών Ελλήνων παικτών θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα από την ΑΕΛ, ενώ ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του με αντίπαλο τη Λαμία. Τέλος, αμφίρροποι αναμένονται οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός και Ξάνθη-Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: 18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (NOVA), 19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ), 20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος (NOVA)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: 17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ), 18:15, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (NOVA), 20:00 Ατρόμητος-Λαμία (ΕΡΤ), 20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου: 19:00 Άρης-Λεβαδειακός (ΕΡΤ)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις