«Monopoly» σε βερσιόν «Fortnite»

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 09:48
UPD:16:33

Ο συνδυασμός των δύο παιχνιδιών, το «Fortnite Monopoly», θα διαθέτει εμπορεύσιμες ιδιότητες με ονομασίες από τον χάρτη «Battle Royale» του Fortnite.

A- A A+

Να πείσει τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών να αφήσουν προσωρινά στην άκρη τα χειριστήρια της κονσόλας τους επιχειρεί η εταιρεία Hasbro, «παντρεύοντας» το παραδοσιακό επιτραπέζιο «Monopoly» με το βιντεοπαιχνίδι «Fortnite». Η «Monopoly» σε βερσιόν «Fortnite» πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Το Fortnite είναι βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης που σχεδιάστηκε από την Epic Games και την People Can Fly. Στο παιχνίδι, η ξαφνική εμφάνιση μιας παγκόσμιας καταιγίδας προκαλεί την εξαφάνιση του 98% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παίκτες συνεργάζονται σε διάφορες αποστολές σε τυχαία δημιουργούμενους χάρτες για τη συλλογή πόρων και την κατασκευή οχυρώσεων γύρω από αμυντικούς στόχους που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της καταιγίδας και στην προστασία των επιζώντων.

Σε ό,τι αφορά τη «Monopoly», είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών με ιστορία 83 χρόνων. Το παιχνίδι, το οποίο εκδίδεται από την εταιρεία Parker σε συνεργασία με την Hasbro, περιλαμβάνει αγορά και ενοικίαση ιδιοκτησιών, καθώς οι παίκτες περιφέρονται διαδοχικά στο ταμπλό, σύμφωνα με την κάθε ζαριά. Σύμφωνα με την εταιρεία που εκδίδει το παιχνίδι, από τότε που ο Τσαρλς Ντάροου το πατένταρε το 1935, το έχουν παίξει περίπου 750 εκατ. άνθρωποι, καθιστώντας το έτσι «το μεγαλύτερο σε αριθμό παικτών (εμπορικό) επιτραπέζιο στον κόσμο».

Ο συνδυασμός των δύο παιχνιδιών, το «Fortnite Monopoly», θα διαθέτει προς πώληση ιδιοκτησίες με ονομασίες από τον χάρτη «Battle Royale» του Fortnite. Όπως και στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, στόχος στο «Fortnite Monopoly» είναι να «επιβιώσει» κανείς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Παράλληλα, σύμφωνα με το CNBC, η Hasbro εισήγαγε ορισμένες αλλαγές στο ταμπλό της «Monopoly», αντικαθιστώντας τα χαρτονομίσματα με «πόντους υγείας» και δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή