Σκίμπε: Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 00:42
UPD:00:55
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Άδικη χαρακτήρισε -εμμέσως- την ήττα (1-2) της Εθνικής ομάδας από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, ο Μίχαελ Σκίμπε. 

«Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο αλλά ανεβήκαμε στη συνέχεια. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη φάση του δεύτερου γκολ. Ένα, δυο, τρία σουτ, κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Είχαμε καλά στοιχεία αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και όλοι είναι λυπημένοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας. 

«Ήμασταν άτυχοι στην αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά γιατί στερηθήκαμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Το κακό πρώτο 20λεπτο και η κακή αντίδρασή μας στη φάση του δεύτερου γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε.  

Όσο για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες στον όμιλο μετά την ήττα; «Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Η Φιλανδία βρίσκεται στους έξι βαθμούς. Πρέπει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία να πάρει τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς με την Φιλανδία να πάμε τουλάχιστον για τον έναν βαθμό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»

Και κατέληξε, όταν ρωτήθηκε για τη... βραχνάδα του: «Δεν είναι από τις φωνές έτσι η φωνή μου. Δεν φώναξα στους παίκτες μου. Είναι από την Εσθονία έτσι η φωνή μου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς το πρώτο μέρος έκρινε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις