Κάλαντα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολιτικούς αρχηγούς

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2001 17:16
A- A A+

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα χορωδίες στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χωρας.

Νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σεφανόπουλος άκουσε τα κάλαντα στο σπίτι του από τα παιδιά του δήμου Ψυχικού. Λίγο αργότερα στο προεδρικό μέγαρο από τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, τα οποία χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς. Επίσης χριστουγεννιάτικα τραγούδια είπαν στον πρόεδρο ο Σύλλογος Κρητών Αιγάλεω, η παιδική χορωδία Πατρών, ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου, οι χορωδίες του Γ' Προγράμματος της ΕΡΑ, των Ενόπλων Δυνάμεων και η προεδρική φρουρά.

Στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και την κυρία Δάφνη Σημίτη έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα η χορωδία του μουσικού γυμνασίου Αλίμου. Ο πρωθυπουργός δώρισε στα παιδιά ειδικά πορτοφολάκια για κέρματα ευρώ. Λίγο αργότερα δέχθηκε τα παιδιά των αστυνομικών τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Τα κάλαντα της ημέρας έψαλαν στον πρόεδρο της Βουλής χορωδία παιδιών αστυνομικών υπαλλήλων της Αθήνας, η φιλαρμονική της Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Παύλος", ακολούθησαν τα κάλαντα απο τη χορωδία του Συλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Στον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και στη σύζυγό του Νατάσσα έψαλαν τα κάλαντα παιδιά από το χωριό SOS. Ο πρόεδρος χάρισε στα παιδιά ένα στερεοφωνικό και δέχθηκε το συμβολικό δώρο μιας δραχμής, ενώ η σύζυγός του μια καρφίτσα. Στον αρχιεπίσκοπο είπαν τα κάλαντα τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων και οι πρόσκοποι οι οποίοι του χάρισαν ένα cd με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στο δημαρχείο ο κ. Αβραμόπουλος άκουσε τα κάλαντα από τους προσκοπους, πολιτιστικούς συλλόγους, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και την Αθηναϊκή Φιλαρμονική.

Παιδιά της παλαιστινιακής παροικίας στην Αθήνα έψαλαν τα κάλαντα στη γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενω στον πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντοπουλο έψαλαν τα κάλαντα παιδιά των παλιννοστούντων.

Τέλος, τα κάλαντα έψαλαν στον πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ Δημήτρη Τσοβόλα τα παιδιά των εργαζομένων στα γραφεία του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή