Βόλεϊ: Κλήρωσε για την Α1 Ανδρών

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:11
UPD:23:13
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Πραγματοποιήθηκε απόψε σε ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου η κλήρωση του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α1 Ανδρών, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της Λίγκας, Παντελή Ταρνατόρου, παραγόντων, αθλητών, διαιτητών, αλλά και των προέδρων των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που βρίσκονται στη χώρα μας για τις εργασίες του διοικητικού συμβουλίου της οικείας Ένωσης (V.L.A.).

Ως γνωστόν στο εφετινό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 11 ομάδες, ενώ στόχος είναι από την περίοδο 2020-21 να μείνουν 10 σύλλογοι. Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου. Πριν από την κλήρωση τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της περυσινής περιόδου, μετά την ψηφοφορία των προπονητών.

Καλύτερος διαγώνιος ήταν ο Καναδός Τέιλορ Χαντ της Κηφισιάς, κεντρικοί οι Μάρκους Μπέμε και Γιώργος Πετρέας του Ολυμπιακού, ακραίος ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, που πέρυσι ήταν στον ΠΑΟΚ και φέτος θα παίξει με τον πρωταθλητή, δεύτερος ακραίος ο Γέρουν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός), πασαδόρος ο αποχωρήσας από την πειραϊκή ομάδα Φαμπιάν Ντρίζγκα και λίμπερο ο Δημήτρης Ζήσης, που πέρυσι ήταν στον Φοίνικα Σύρου και από φέτος θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό.

Ανερχόμενο αστέρι του πρωταθλήματος Κ20 αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού, κορυφαίος προπονητής ο Σάκης Μουστακίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και MVP του πρωταθλήματος ο Βούλγαρος ακραίος του Ολυμπιακού Τοντόρ Αλεξίεφ, που «μετακόμισε» στην Πορτογαλία.

Η 1η αγωνιστική (13.10/2018): 

  • Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής Χαλκίδας
  • Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής 
  • ΑΟΠ Κηφισιάς-ΑΕ Κομοτηνής
  • ΠAOK-Παναθηναϊκός
  • Ολυμπιακός-ΑΕΚ
  • Ρεπό: Παμβοχαϊκός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις