Σκίμπε: Εξίσου σημαντικό με τη νίκη είναι να μη χάσουμε

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:08
UPD:23:11
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με περισσότερες λύσεις θα παραταχθεί αύριο η Ελλάδα απέναντι στην Ουγγαρία, καθώς Μπακάκης και Ζέκα είναι έτοιμοι, ενώ ο Μήτρογλου ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε αποκομίσει από τον αγώνα με την Εσθονία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όπως στο Ταλίν το περασμένο Σάββατο, έτσι και αύριο η Εθνική θα καταφέρει να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της.

«Δεν ήταν έκπληξη η ήττα της Ουγγαρίας. Στον όμιλο όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Δέχθηκαν ένα γκολ νωρίς εκτός έδρας (στη Φινλανδία) και μετά ήταν δύσκολο. Ωστόσο η Ουγγαρία έχει έμπειρους παίκτες και θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσά μας», σχολίασε. 

«Η Ουγγαρία έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την Εσθονία. Έχει παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα και αρέσκονται στο να παίζουν ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα κάνει αλλαγές αύριο; «Όλοι οι παίκτες τα πήγαν καλά στο προηγούμενο ματς, αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες που πάνε καλά με τις ομάδες τους και μπορούν να βοηθήσουν. Ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές, όχι επειδή κάποιοι δεν τα πήγαν καλά, αλλά γιατί έχουμε τη δυνατότητα να δούμε κι άλλες επιλογές και σε άλλους συνδυασμούς και σε μια διαφορετική τακτική. Ίσως μπορέσουμε να εκπλήξουμε και την Ουγγαρία όπως κάναμε με την Εσθονία»

Ερωτηθείς για τους Μπάρκα, Μπακάκη και Ζέκα, απάντησε: «Ο Μπάρκας ήταν εξαιρετικός και στα 90 λεπτά, ακόμα κι αν δεν είχε πολλές φάσεις στην εστία του. Όμως σε όλες τις μεγάλες μπάλες και στις σέντρες, αλλά και με τη μπάλα κάτω τα πήγε περίφημα. Μπακάκης και Ζέκα ναι θα είναι έτοιμοι και θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε»

Για τον Μήτρογλου είπε ότι «όντως έχει ένα πρόβλημα από το ματς με την Εσθονία, αλλά πιστεύω ότι αύριο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Και κατέληξε: «Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μη χάσουμε εκτός έδρας. Η Ουγγαρία θέλει να επανέλθει μετά την ήττα, το περιμένουμε αυτό και γι' αυτό περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις