Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα Ηπειρωτικά και το Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση στα νησιά του Ιονίου και αργότερα στα Ηπειρωτικά. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα νότια. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και το βράδυ στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Ανεμοι: Ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη, προβλέπει για αύριο Τετάρτη στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο και τη Θεσσαλία, η ΕΜΥ, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα Ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά μέχρι ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και νότια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή