Φιλική νίκη μόνο η Λαμία

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 20:54
UPD:20:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα στα τέσσερα για τους «μικρομεσαίους» της Super League στα σημερινά φιλικά που έδωσαν ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η Λαμία ήταν η ομάδα που νίκησε, καθώς Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με Βόλο και Παναχαϊκή, ενώ στην Κέρκυρα ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 0-2.

Η Λαμία, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο και των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της, Καραμάνου, Μαστούρ και Σκόνδρα, επιβλήθηκε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας χάρις στα τέρματα των Μπαράλες, Δημούτσου και Μπούντνικ, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαρκολίνο.

   Ισοπαλία στο ντεμπούτο του Σικαμπάλα

Ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο αναδείχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Οι γηπεδούχοι (νεοφώτιστοι στη Football League) προηγήθηκαν στο 14΄ με τον Πέντα, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 30΄ με τον Τόμας.

Να σημειωθεί ότι το -ανεπίσημο- ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα έκανε στο σημερινό ματς ο Σικαμπάλα, αντικαθιστώντας στο ξεκίνημα του β΄ μέρους τον Μάντζιο.

  Ήττα στην Κέρκυρα ο Παναιτωλικός

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «νησί των Φαιάκων». Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους.

Η Κέρκυρα έδειξε καλά στοιχεία ενόψει της έναρξης της Football League και πήρε τη νίκη, χάρη στα τέρματα των Βίλα (26΄) και Νίκιτς (47΄).

   Γκολ... με το καλημέρα ο Τόνσο

Ο Μάρτιν Τόνσο φόρεσε ξανά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και τον... γλίτωσε από ήττα στο σημερινό φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος προ λίγων ημερών υπέγραψε ξανά στους Αρκάδες (από τους οποίους είχε μείνει ελεύθερος στις αρχές του καλοκαιριού), αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο και πέτυχε στο 87΄ το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Παναχαϊκή παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, προηγήθηκε με τον Κυνηγόπουλο στο 38΄ και έδειξε ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις