Συνεχίζει στην Φιορεντίνα ο Μιραλάς

Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 17:41
UPD:17:43
EPA/PETER POWELL

epa05718989 Everton's Kevin Mirallas celebrates after scoring the 2-0 lead during the English Premier League soccer match between Everton FC and Manchester City at Goodison Park in Liverpool, Britain, 15 January 2017. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

A- A A+

Παίκτης της Φιορεντίνα είναι από σήμερα (8/09) ο Κέβιν Μιραλάς.

Οι «βιόλα» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 31χρονου Βέλγου διεθνούς επιθετικού, ο οποίος το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Έβερτον.

Και αυτή την φορά ο παίκτης παραχωρήθηκε στην ιταλική ομάδα δανεικός, με την Φιορεντίνα να διατηρεί το δικαίωμα της αγοράς του το καλοκαίρι του 2019 έναντι 7.5 εκ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μιραλάς τόνισε: «Θέλω να ξαναβρώ τη χαρά του ποδοσφαίρου στην Ιταλία και τη Serie A και μακάρι να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη, πράγμα που είναι και ο στόχος μας».

Το συμβόλαιό του στην Έβερτον έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2020.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις