Ντάλιτς: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον Ρονάλντο»

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 13:36
UPD:13:39
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
A- A A+

Η επίσημη θέση του Ζλάτκο Ντάλιτς σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στον Τύπο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετική από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας αποκάλεσε «εγωϊστή» τον σταρ της Γιουβέντους, με αφορμή την απουσία του από την τελετή της UEFA στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League.

Με επίσημη τοποθέτησή του αυτή την φορά ο Ντάλιτς τόνισε πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

«Λυπάμαι που πληροφορήθηκα κάτι τέτοιο. Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, κατά τη γνώμη μου. Αυτό ήταν μέρος της απάντησής μου σε μια ερώτηση σχετικά με την απουσία του Ρονάλντο από την τελετή της UEFA.

Είπα ότι είναι λίγο εγωιστικό και ότι δεν μου αρέσουν τέτοιοι παίκτες, αλλά δεν ήθελα να πω κάτι τόσο αρνητικό και ίσως παρερμηνεύτηκε. Λυπάμαι», ανέφερε ο 51χρονος προπονητής στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε εν όψει του φιλικού με την Πορτογαλία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις