People: Μέγκαν Μαρκλ, «η πιο καλοντυμένη γυναίκα» της χρονιάς

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 08:52
UPD:08:53
EPA/ANDY RAIN
A- A A+

Στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, χάρισε το περιοδικό People τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γυναίκας για το 2018.

Η 37χρονη Μαρκλ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, μπροστά από μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως αυτά της Κέιτ Μπλάνσετ και της Σάντρα Μπούλοκ, της δικηγόρου για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ και της ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν.

EPA/KELVIN BOYES / NIO OFFICE

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Όπως σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς του περιοδικού, Αντρέα Λάβινταλ, «το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή».

EPA/ROBERT PERRY

Το περιοδικό επαίνεσε επίσης την Κέιτ Μπλάνσετ που συνηθίζει να φορά τολμηρά αλλά αψεγάδιαστα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, την Κλούνεϊ για το «αποκλειστικά δικό της, τολμηρό και γοητευτικό στιλ της» και την Μπούλοκ για την οποία γράφει ότι «ποτέ δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή όσο τώρα».

Σε ό,τι αφορά την Κιμ Καρντάσιαν, κατά το περιοδικό People φέτος φαινόταν υπέροχη, έχοντας δημιουργήσει μία δική της αισθητική.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή