«Game of Thrones»: Ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι ακόμα ζωντανός

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 10:35

Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

A- A A+

Με δεδομένες τις συνεχείς δολοπλοκίες και τις διάφορες αποτυχίες του -συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του χεριού του και της σύλληψης και  φυλάκισής του από αντίπαλο στρατό- αποτελεί θαύμα το ότι ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι ακόμα ζωντανός στο «Game of Thrones».

Κανείς, όμως, δεν εκπλήσσεται περισσότερο από την επιβίωση του Τζέιμι από τον ίδιο τον ηθοποιό που τον υποδύεται, όπως παραδέχεται ο Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Ήταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: “Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο”. Αλλά όχι. Τα παιδιά του Λάνιστερ τα κατάφερναν στο τέλος» λέει ο 47χρονος ηθοποιός για την επιβίωση του Τζέιμι και των αδελφιών του -Σέρσεϊ (Λίνα Χίντι) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ).

Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

«Εγώ έγραψα στους σεναριογράφους όταν τελείωσα την ανάγνωση και απλά είπα: “Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερη δουλειά στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Για μένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ αιφνιδιαστικό…”» λέει, αναφερόμενος στην ιστορία του Τζέιμι.

Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα προβληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Προτεινόμενα για εσάς