Το φθινόπωρο μιλά σε όλους τους τόνους του μπλε

Blues rock: Γιατί το μπλε μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με καφέ και γκρι
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 10:37
In Icons We Trust
A- A A+

Το καλοκαίρι οδεύει ολοταχώς προς το τέλος του παραχωρώντας τη θέση του στις τάσεις του φθινοπώρου, δυνατότερη εκ των οποίων θεωρείται το μπλε χρώμα.

Το μπλε ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα, χωρίς να γίνεται το επικέντρο του ενδιαφέροντος, διαθέτοντας ωστόσο τη δύναμη να φιλοξενήσει όποιο χρώμα επιλέξει να σταθεί δίπλα του.

IN ICONS WE TRUST

Πέρα από τα προφανή (λευκό, κόκκινο), η ομάδα του In Icons We Trust σας προτείνει να δοκιμάστε να το παντρέψετε με καφέ ή μαύρα αξεσουάρ και γκρι λεπτομέρειες.

Ένα λεπτό κι ανάλαφρο πουλόβερ με φίνα πλέξη θα αποτελέσει το ιδανικό συμπλήρωμα μίας απογευματινής εμφάνισης, ακόμη και στους τέσσερις τοίχους του γραφείου.

IN ICONS WE TRUST

Εάν δοκιμάσετε τη γοητεία του γκρι, τολμήστε να το συνδυάσετε με φωτεινά μπλε μεγαλύτερης χρωματικής έντασης ώστε να υποστηρίξετε σωστά την επιλογή σας.

Δύο διαφορετικά μπλε μπορούν να συνυπάρξουν άνετα σε μία εμφάνιση, χωρίς να επιχειρήσουν να κλέψουν το ένα από τη γοητεία του άλλου. Αντιθέτως, λειτουργούν συμπληρωματικά δημιουργώντας χρωματικά layers που δίνουν βάθος και άποψη.

IN ICONS WE TRUST

Τα παπούτσια σας μπορούν να επιβάλλουν την δύναμη του καφέ σε μία ενδιαφέρουσα, γυαλιστερή εκδοχή που χαρίζει προσωπικό στιλ και δείχνει τόλμη και αυτοπεποίθηση. Οι κάλτσες σας δεν χρειάζεται να είναι εμφανείς.

THE LOOK

Πουλόβερ και κοτλέ παντελόνι Pepe Jeans. Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

IN ICONS WE TRUST

Ρολόι IWC από τη συλλογή «Portofino Hand-Wound Moon Phase Edition», Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/.

Δερμάτινα monk-strap παπούτσια από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95, Πάτρα και online στο www.classico.gr.

IN ICONS WE TRUST
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα
Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή