«Ερυθρόλευκοι Ναουέλ και Ζοζέ Σα

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 15:14
UPD:16:07
youtube/Olympiacos FC - Official YouTube Channel

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλωσόρισε μέσω των social media τον παίκτη, ο οποίος μαζί με τον Γιάγια Τουρέ αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του Πέδρο Μάρτινς.

A- A A+

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορούν στο εξής ο Ματίας Ναουέλ Λέιβα και ο Ζοζέ Σα. 

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλωσόρισε τους δύο παίκτες μέσω των social media τον παίκτη, χωρίς να γίνεται γνωστό το χρονικό όριο τις συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος μαζί με τον Γιάγια Τουρέ αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του Πέδρο Μάρτινς. κατάγεται από την Αργεντινή, αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο. Παραχωρήθηκε από την Βιγιαρεάλ η οποία φέρεται να διατηρεί την δυνατότητα επαναγοράς του αλλά και ποσοστό μεταπώλησης επί των δικαιωμάτων του.

Την περασμένη διετία αγωνιζόταν με την φανέλα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Μπέτις, ενώ το δεύτερο εξάμηνο βρέθηκε στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Συνολικά πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τόνισε πως «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Χθες (2/09) βρέθηκα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρακολούθησα τη μεγάλη νίκη της ομάδας. Νιώθω έτοιμος για να προσφέρω. Ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να πω στον κόσμο ότι θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι έχω. Υπόσχομαι ότι εφέτος θα επιτύχουμε σε πολλούς στόχους.»

Μετά τον Ναουέλ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ζοζέ Σα. Με τον 25χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, ήταν ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί και στη Μαρίτιμο κατά το παρελθόν.

Ο Σα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή (31/08) στην Αθήνα, ακολούθως πέρασε χωρίς πρόβλημα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», για να προστεθεί έτσι στους Γιαννιώτη – Χουτεσιώτη και να σχηματιστεί η τριάδα των γκολκίπερ της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο ύψους 1,92μ. γκολκίπερ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις