Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 16:11
UPD:16:16
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Εργασίες για την κατασκευή νέας διάβασης θα εκτελεστούν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (Α.Θ.Ε.) και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας Εύβοιας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτόν, στην περιοχή θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό αυτό διάστημα οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00, οπότε θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός (καθ' ολο το 24ωρο) της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται στον ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), απ' όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωση των οδηγών, τους οποίους παρακαλεί να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο τμήμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή