Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι Νεάνιδες

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 22:53
UPD:22:56
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Θρίαμβος για το ελληνικό πόλο, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για τον τρόπο που την πέτυχε απέναντι στη Ρωσία (10-6) η Εθνική Νεανίδων, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο Βελιγράδι.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προκρίθηκαν πανηγυρικά στον ημιτελικό της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:20, απέναντι στην Ισπανία που επικράτησε με 13-10 της Ουγγαρίας.

Η ελληνική ομάδα, παρά τον τραυματισμό της Μαργαρίτας Μπιτσάκου που απουσιάζει απο την αρχή της διοργάνωσης έπαιξε καταπληκτική άμυνα διατηρώντας από την αρχή του αγώνα μια διαφορά ασφαλείας που μεγάλωνε προϊόντος του χρόνου. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι η Ελλάδα προηγήθηκε στην αρχή της τελευταίας περιόδου με 10-3!!

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και όταν παίζεις καλή άμυνα έχεις πάντα τύχη στο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση. Εάν παίξουμε έτσι απέναντι στην Ισπανία θα έχουμε τύχη στον αυριανό ημιτελικό. Δεν θέλω να κάνω προγνωστικά. Βήμα - βήμα έρχεται η όρεξη» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Δήμου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις