Μαρτίνς: Κάναμε αυτοθυσία και το αποτέλεσμα είναι η πρόκριση

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 00:20
UPD:00:30
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Στο πάθος των παικτών του εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League. 

«Τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ήταν δύσκολα. Μετά, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες. Κάναμε μια αυτοθυσία στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα είναι η πρόκριση», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είναι μια διοργάνωση στην οποία υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως. Είναι υψηλό το επίπεδο αλλά εμείς έχουμε πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες για να φτάσουμε μακριά. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής», πρόσθεσε. 

Για την πρόκριση της ομάδας του υπογράμμισε ότι «είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία. Είμαστε μια ομάδα με πολλές αλλαγές, ενώ η Μπέρνλι έχει τον ίδιο προπονητή και σταθερό κορμό. Η κατοχή δεν ήταν υπέρ μας, όμως κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, με αυτοθυσία και είμαστε ικανοποιημένοι, παρότι τελικά δεν πήραμε τη νίκη»

Για τις επιδιώξεις στους ομίλους ανέφερε πως «είναι μια διοργάνωση δύσκολη, με υψηλό επίπεδο και καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν θέλουμε να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον δύσκολο αντίπαλο που μας περιμένει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να τα καταφέρουμε»

Όσο για τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών; «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μας, είχαν καταπληκτική απόδοση και έχει σημασία το ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, όσα κάνουν είναι το κριτήριό μου, θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις