Στίβος: Η νέα πρόκληση της Στεφανίδη

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 12:42
UPD:12:48
EPA/FRANCK ROBICHON
A- A A+

Στο κατόπι ακόμη μιας μεγάλης διάκρισης βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, με τη συμμετοχή της στον αποψινό τελικό του Diamond League.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στη Ζυρίχη, για να γίνει μόλις η δεύτερη αθλήτρια στην ιστορία της διοργάνωσης που θα έχει κατακτήσει τρία συνεχή διαμάντια, καθώς έχουν προηγηθεί οι νίκες της το 2016 και το 2017.

Η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ είναι η αθλήτρια που έχει τρεις σερί επιτυχίες μέχρι τώρα, αφού ήταν νικήτρια το 2011, το 2012 και το 2013.

Δύο διαμάντια έχει η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ, το 2010 και το 2014. Το 2015 το διαμάντι είχε κατακτήσει μια άλλη Ελληνίδα, η Νικόλ Κυριακοπούλου, στον αγώνα που είχε γίνει και πάλι στη Ζυρίχη. Η Κυριακοπούλου θα είναι επίσης παρούσα στον τελικό.

Οι υπόλοιπες 10 φιναλίστ είναι οι: Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία), Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία), Νινόν Γκιγιόν-Ρομαρέν (Γαλλία), Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Αντζέλικα Μόζερ (Ελβετία), Όλγα Μούλινα (Ρωσία), Κέιτι Νάτζοτ (ΗΠΑ), Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα), Λιν Όνσρουντ Ρέτζιους (Νορβηγία), Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις