«Αθήνα, πόλη της ζωής μας», ο συνδυασμός Κακλαμάνη

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2006 21:31
A- A A+

«Αθήνα, πόλη της ζωής μας», είναι το όνομα του συνδυασμού, που ανακοίνωσε σήμερα σε εκδήλωση σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, παρουσία πολλών υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, μαζί με το έμβλημα και την ηλεκτρονική διεύθυνση του συνδυασμού του www.athina-poli-zois.gr .

Το λογότυπο του συνδυασμού απεικονίζει την Αθήνα με χρωματιστές πολυκατοικίες και πράσινο γύρω από αυτές, ενώ στο βάθος φαίνεται η Ακρόπολη. Οπως εξήγησε ο κ. Κακλαμάνης, η πόλη έχει χρωματιστεί όχι μόνο επειδή με το χρώμα στους τοίχους γίνεται πιο ωραία, αλλά και λόγω των κατοίκων της που προέρχονται από πολλές και διαφορετικές χώρες και την καθιστούν έτσι πολυπολιτισμική πόλη.

Ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε: «Για μένα, ο δήμος Αθηναίων δεν είναι ένα στάδιο σε μια σταδιοδρομία, μια παράγραφος σε ένα βιογραφικό. Ο δήμος Αθηναίων είναι από μόνος του στόχος και σκοπός. Ο ρόλος του δημάρχου είναι ένας κατ' εξοχήν πολιτικός ρόλος. Οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο επίπεδο της γειτονιάς και της πόλης είναι παρεμβάσεις που τα αποτελέσματά τους μπορεί να τα δει και κυρίως να τα ζήσει κανείς άμεσα. Μια "αλλαγή" μπορεί να είναι μικρή αλλά ουσιαστική για τις ζωές όλων μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή