«Ανάσταση» με... Λάζαρο για τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 23:30
UPD:23:51
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από τα παιχνίδια του Europa League, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποδείχθηκε καθοριστικός και στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο Φάληρο από τον καλό ανασταλτικά Λεβαδειακό, που κράτησε το «μηδέν» σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, όμως ο διεθνής επιθετικός ήταν εκείνος που έλυσε το Γόρδιο δεσμό του γκολ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρατάχθηκε με το μυαλό στη Μπέρνλι και τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπου πήραν θέση οι Τοροσίδης, Πάρντο και Μεριά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν πολλά πράγματα επιθετικά, εγκλωβισμένοι στην αμυντική τακτική των Βοιωτών, αλλά στο 42΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Επασί νίκησε τον Φορτούνη στην εκτέλεση πέναλτι του διεθνή άσου, που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ζησόπουλο.

Στην επανάληψη, με την είσοδο των Μπουχαλάκη και Χασάν ο Ολυμπιακός έγινε αρκετά πιο επιθετικός. Στο 59΄ ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος, με απίθανο γυριστό σουτ, την είδε να περνάει ελάχιστα έξω.

Τελικά, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς με τον συνήθη ύποπτο: ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 62΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Η ασφυκτική πίεση συνεχίστηκε για τον Ολυμπιακό και στο 66΄ ο Γκερέρο νικήθηκε από τον εκπληκτικό Επασί, ο οποίος επενέβη επίσης στο 82΄ προ του Ισπανού επιθετικού, ενώ είπε και τρίτο «όχι» στον Γκερέρο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις