Ιδανική πρεμιέρα για Παναθηναϊκό, 1-0 στην Ξάνθη

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 21:31
UPD:21:33
INTIME SPORTS
A- A A+

Ονειρεμένο ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στους «πράσινους». Η ομάδα του Δώνη πέρασε με νίκη (1-0) από τα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη και «έσβησε» τρεις βαθμούς από το -6 που κουβαλά.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, είχε την κατοχή της μπάλας και δεν επέτρεπε στους Ακρίτες να βρουν χώρους και να γίνουν απειλητικοί. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική αξιόλογη φάση που καταγράφηκε ήταν στο 24΄, αλλά ο Μουνιέ δεν βρήκε καλά την μπάλα στο γύρισμα του Χατζηγιοβάνη.

Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, ως το 69ο λεπτό: στο σημείο εκείνο ο Μπουζούκης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Χατζηγιοβάνη, εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, αλλά το ριμπάουντ πήρε ο Μπουζούκης και με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-1.

Στο 75΄ ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Χατζηγιοβάνη από τον Καμαρά, ενώ στο 79΄ το παιχνίδι διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς υπήρξε ολιγόλεπτη πτώση του ρεύματος.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμμανουηλίδης βγήκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 97΄ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης βγήκε για δεύτερη φορά νικητής. Η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της (απευθείας) κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο 90΄+9 ο Τζουρίτσκοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις