Νικητής το θέαμα στη Νέα Σμύρνη, στο 2-2 Πανιώνιος-ΟΦΗ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 21:22
UPD:21:24
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη, στην πρεμιέρα της Super League, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. 

Με το «καλημέρα» οι αντίπαλοι επιδόθηκαν σε άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 9ο λεπτό: ο Κόρμπος έκλεψε την μπάλα, βρήκε τον Μασούρα κι εκείνος έγραψε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο οι Κρήτες πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 23΄ ισοφάρισαν, όταν στο σουτ του εξαιρετικού Νέιρα η μπάλα χτύπησε στον Κούρντι και από εκεί στα δίχτυα του Μανοΐλοβιτς.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν και πάλι ο Νέιρα που με ένα απίθανο σουτ σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα για το 1-2, ενώ στο 36΄ ο ΟΦΗ έχασε σπάνια ευκαιρία για τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Κουτσιανικούλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρε του Πανιωνίου.

Τελικά οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 44΄, όταν ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Στρέζος δεν έδιωξε καλά και ο αμαρκάριστος Σταυρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις