Αγγλία: «Κατήφορος» για Μπέρνλι, «3Χ3» Τσέλσι και Γουότφορντ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 21:07
UPD:21:10
REUTERS/LEE SMITH
A- A A+

Οι πρώτοι φετινοί βαθμοί της Φούλαμ στο πρωτάθλημα ήταν μια... ευγενική χορηγία της Μπέρνλι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League.

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Μπέρνλι φανέρωσε τα αμυντικά προβλήματά της, χάνοντας με 2-4 για την 3η αγωνιστική. Η Φούλαμ προηγήθηκε στο 4΄ με τον Σερί, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 10΄ με τον Χέντρικ, αλλά δύο γκολ του Μίτροβιτς (36΄, 38΄) έκαναν το 3-1.

Στο 41΄ ο Ταρκόφσκι μείωσε, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, αφού ο Σίρλε διέλυσε κάθε προσδοκία της Μπέρνλι σκοράροντας στο 83΄. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σον Ντάις έχασε με τραυματισμό τον Γκούντμουντσον στο 19ο λεπτό.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχής ήττα για την αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» σε μία εβδομάδα, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Μπέρνλι να μετρά ένα βαθμό στην Premier League.

Στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, μαζί με Λίβερπουλ και Γουότφορντ, βρίσκεται η Τσέλσι που πέρασε με 2-1 από το Νιούκαστλ. Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Αζάρ στο 76ο λεπτό, αλλά ο Χοσέλου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 83΄.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γεντλίν στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράβκα κι έτσι οι «μπλε» του Μαουρίτσιο Σάρι έφυγαν από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με τους τρεις βαθμούς.

Η Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια νίκησε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Βίκαρετζ Ρόουντ». Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τρίτο φετινό τρίποντο με τα γκολ των Ρομπέρτο Περέιρα (53΄) και Χοσέ Χολέμπας (71΄), ενώ η Κρίσταλ Πάλας μείωσε με τον Ζαχά (78΄). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις