Μαρτίνς: Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 23:49
UPD:23:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το πρώτο ζητούμενο που είχε θέσει ο Πέδρο Μαρτίνς, δηλαδή να μη δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός, δεν επιτεύχθηκε, όμως αυτό ουδόλως δυσαρέστησε τον Πορτογάλο τεχνικό, που είδε τους παίκτες του να απαντούν με τρία τέρματα στο ένα της Μπέρνλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 3-1 και έχουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία, την ερχόμενη Πέμπτη. Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά τον αγώνα, ο Μαρτίνς εστίασε στη συγκέντρωση των παικτών και την αντίδρασή τους, κυρίως στην επανάληψη.

«Είχαμε αντίπαλο μια αγγλική ομάδα που παίζει δυνατά, έχει καλή φυσική κατάσταση και σωστή οργάνωση. Εμείς έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, ενώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί και το πέναλτι στον Ποντένσε λίγο νωρίτερα. Αυτό, μας εμπόδισε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο», είπε.

«Στο δεύτερο μέρος, θελήσαμε να βγούμε συγκροτημένοι ψυχολογικά, να αποκτήσουμε τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το καταφέραμε και έτσι προηγηθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Όμως, δεν τελείωσε τίποτα, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη ρεβάνς, επισήμανε ότι «το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Η Μπέρνλι θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της και θα προσπαθήσει να παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Εμείς, θα πρέπει να προσέξουμε τα κενά, να δείξουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις