Σκανδαλίδης: O κ. Αβραμόπουλος ο μόνος που έμεινε οκτώ χρόνια στο δήμο

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2006 16:54
A- A A+

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Σκανδαλίδης, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους πρώην δημάρχους της πόλης, συναντήθηκε στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Πάντοτε υποστήριζα το ακομμάτιστο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη δεύτερη θητεία μου μάλιστα, είχα σηκώσει ψηλά αυτή τη σημαία.

Η δε προεκλογική περίοδος θεωρώ, ότι όπως τότε, καθώς γύρισαν οι μνήμες πίσω στο 1994, πρέπει να αναδείξει τον πολιτισμό, μέσα από την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι υποψήφιοι», σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος, ευχήθηκε στον κ. Σκανδαλίδη «να ζήσει αυτή την εμπειρία με πάθος και ενθουσιασμό» και του πρόσφερε ένα βιβλίο για τη μεταρρύθμιση του κοινωνικού κράτους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι ο κ. Αβραμόπουλος «από όσους πέρασαν τα τελευταία χρόνια, είναι ο μόνος που έμεινε οκτώ χρόνια, για να παράξει το συγκεκριμένο έργο που έχει παράξει. Και αυτό το λιθαράκι κάποιος πρέπει να το αξιοποιήσει, ανεξάρτητα από την κριτική που μπορεί να ασκηθεί, για την όλη πολιτεία της τελευταίας εικοσαετίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή