Δημοτικές: Συνάντηση Ν. Κακλαμάνη - Δ. Μπέη

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2006 12:11
A- A A+

Τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Δημήτρη Μπέη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης. Στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα και στην οποία ήταν παρών και ο δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού «Όμορφη Πόλη» του Χρήστου Παπουτσή, Παναγιώτης Μπέης, έγινε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα, στο κέντρο, αλλά και στις γειτονιές της.

«Σήμερα έκανα μεταπτυχιακό μάθημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση από ένα άνθρωπο τον οποίο προσωπικά σέβομαι και εκτιμώ πάρα πολύ και τον οποίο, όπως έχω διαπιστώσει περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας, αγαπούν και σέβονται οι δημότες αυτής της πόλης, ανεξαρτήτως μάλιστα πολιτικού χρώματος. Παρακάλεσα τον κ. Μπέη να συνεχίσουμε αυτό το μάθημα και μετά τις 15 Οκτωβρίου ανεξάρτητα από την επιλογή Δημάρχου που θα κάνουν οι Αθηναίοι», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης μετά το τέλος της συνάντησης και πρόσθεσε: «Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω για τις "οδηγίες προς ναυτιλόμενους", οι οποίες ήταν πολύ χρήσιμες και τις οποίες ευελπιστώ να χρειαστώ και μετά τις 15 Οκτωβρίου οπότε και θα τον έχω σύμβουλό μου για πολλά πράγματα τα οποία θα χρειάζεται να μάθω».

Από την πλευρά του ο κ. Μπέης, ευχαρίστησε τον Νικήτα Κακλαμάνη για την τιμητική του επίσκεψη και για την αναγνώριση του έργου του ιδιαίτερα στις γειτονιές της Αθήνας και ευχήθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο «καλό αγώνα».

Εξάλλου, ερωτηθείς σχετικά με την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του Ελαιώνα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι από την ενημέρωση που έχει από τον νυν δήμαρχο, Θ. Μπεχράκη, φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη σε επίπεδο ΥΠΕΧΩΔΕ, έχει επέλθει συμφωνία και αναμένεται να συμφωνήσει και ο υπουργός Οικονομικών ούτως ώστε να προχωρήσει η διάταξη στη Bουλή το συντομότερο δυνατόν.

ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή